Bestil gavekort

Rasmus Ramskov

Som massør og indehaver af God-Krop.dk ser jeg det som en af mine opgaver at hjælpe mine kunder med at komme bedre i kontakt med deres krop. Forøget kropsbevidsthed gør det nemmere at undgå sygdomme, stress og manglende energi. Udover massage vil jeg hjælpe så godt jeg kan ved at videregive noget af den viden jeg bruger i mit arbejde.

Massør søges

Skrevet af i Samarbejde
  • Ændre skrift størrelse: Larger Smaller
  • Visninger: 7780
  • Abonnér på opdateringer

Drømmer du om et job som massør?

Vi har travlt i klinikken og kan ikke altid nå det hele. Er du en dygtig og engageret massør, kan det være det er dig vi har lyst til at arbejde sammen med. 

Til at begynde med vil der være tale om timeløns ansættelse,  men er du den rigtige person til jobbet vil der kunne blive tale om faste timer eller fastansættelse.  Læs mere på vores nye side her!

Da vi har mange klienter, der kommer for at få hjælp og ikke kun wellness, er det at foretrække at du har en god uddannelse bag dig eller god erfaring og evnerne der skal til.  Alle er selvfølgeligt velkomne til at tage kontakt, men det er vigtigt for mig at have fantastiske behandlere.  Det er en STOR fordel hvis du lever op til statens krav for momsfritagelse, hvilket ofte svarer til at du er RAB uddannet.

Drømmen er at finde en massør, der med tiden kan varetage den daglige drift af klinikken.

Du skal kunne give mine klienter en professionel massage, som både er en effektiv behandling men også en dejlig oplevelse.

Du skal også have lyst til at tage klinikken til dig som var det din egen.  Det vil give en meget bedre dynamik når vi har et fælles mål om at skabe et af de bedste massage og wellness-steder i københavn.

Dvs. at en del af dine arbejdsopgaver også er at være med til at gøre God-Krop et lækkert sted at være for dig og mig og alle vores søde klienter.

Har du lært andre behandlingsmetoder som fx akupunktur, spændende wellness eller skønhedsbehandlinger, fysioterapi eller noget helt andet der kan bidrage til klinikkens indhold er det bare et plus.

En del af dit job som massør hos God-Krop er også at formidle viden og hjælp til omverdenen. 

Derfor er det en stor fordel hvis du er fortrolig med sociale medier (facebook, twitter og lign.) og at du kan sætte dig ned og skrive et godt blogindlæg eller en god artikel, om alt fra behandlingsmetoder, gode tilbud, kost eller andet relevant.

Du bliver måske nødt til at være indstillet på at der er lidt spredte timer til at starte med, men målet er selvfølgelig at du skal have faste dage/timer så du ved hvad du kan regne med. 

Måske er du bare interesseret i at være tilkaldevikar, eller bare hjælpe når der er allermest travlt, eller de dage hvor jeg ikke selv kan. Men så er du lige så velkommen til at kontakte mig.

Har du lyst til at høre mere er du meget velkommen til at ringe eller maile til mig.  
Det vil være en glædelig ting for mig at få et godt samarbejde med dig der har noget på hjerte og talent for massage.

Vil du være professionel massør er God-Krop et skønt sted at begynde.

Du får søde kolleger, mulighed for at udvikle dig, en fleksibel arbejdsplads, og et skønt job som massør med en masse positiv energi fra glade klienter!

Hvis du sender en ansøgning til mig pr mail skal du skrive massør i emnefeltet, skrive lidt personligt om hvem du er, uddannelse og vedhæfte et opdateret billede.

Glæder mig til at høre fra dig.

Vh Rasmus Ramskov

Bedøm dette blogindlæg:

Kommentarer